Εκδηλώσεις

Ιδιωτικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις

Το αναπαλαιωμένο κτήριο στο Κτήμα Φράγκου έχει επιλεγεί ως σκηνικό πολλών ταινιών εποχής και διαφημιστικών σποτ με θέμα την Ελλάδα και τα παραδοσιακά της προϊόντα. Το όμορφο περιβάλλον του προσφέρεται για να γιορτάσετε ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως τον γάμο σας ή την επέτειο του γάμου σας, την βάπτιση του παιδιού σας, τα γενέθλιά σας, την επαγγελματική σας επιτυχία, ένα reunion κ.α. Corporate events και επαγγελματικά δείπνα απολαμβάνουν εδώ την ζεστή και φιλόξενη αίσθηση ενός παραδοσιακού σπιτιού.

Ο χώρος φιλοξενεί μία εκδήλωση κάθε φορά διατηρώντας έτσι τον προσωπικό της χαρακτήρα, ενώ έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε τον ζωντανό ήχο ενός πιάνου, κάνετε το δείπνο σας μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Η μέγιστη χωρητικότητα του εσωτερικού μας χώρου είναι μέχρι 80 άτομα για καθιστό γεύμα και του εξωτερικού μέχρι 120.

trapeza strwmeno ktima fragou
geusignwsia ktima fragou

Γευσιγνωσίες

Το Κτήμα Φράγκου απέχει μόνο 10 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Μπορεί λοιπόν να είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος σταθμός ενός ταξιδευτή στη χώρα μας. Σε συνεργασία με τουριστικά γραφεία φτιάχνουμε προγράμματα σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες κάθε γκρουπ και τα οποία στόχο έχουν μέσα από γευσιγνωσίες και παρουσιάσεις να αναδείξουν παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα σημαντικής βιολογικής αξίας και να προτείνουν στο κοινό έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής μέσα από τη σωστή διατροφή.


Παιδικά πάρτυ

To Κτήμα Φράγκου θυμίζει στα παιδιά σπίτια άλλης εποχής, που έχουν συναντήσει στα παραμύθια τους. Κατά την ξενάγηση εξηγούμε στους μικρούς μας επισκέπτες, γιατί το κτήριο είναι χτισμένο με τον ιδιαίτερο αυτό τρόπο. Την μακρινή εκείνη εποχή, όταν οι πρώτοι κάτοικοι του χωριού έχτιζαν τα σπίτια τους, είχαν ένα βασικό στόχο: να προστατεύσουν τους ίδιους και το βιος τους από τους κλέφτες και τους διάφορους επιδρομείς, οι οποίοι έκαναν συχνά την εμφάνισή τους στην περιοχή.

Στο κτήριο λοιπόν αυτό δεν υπάρχουν πόρτες και παράθυρα στους εξωτερικούς τοίχους, μόνο μια μικρή πολεμίστρα σε έναν από αυτούς και η πέτρινη μάντρα του είναι πολύ ψηλή, ώστε να περικλείει με ασφάλεια το σπίτι και την εσωτερική αυλή, σαν ένα φρούριο. Στο περιβάλλον αυτό ένα παιδικό πάρτυ αποκτάει πραγματικά ιδιαίτερο ύφος. Επιπλέον σε συνεργασία με επαγγελματίες διασκεδαστές μπορούμε να σας προτείνουμε μια ποικιλία προγραμμάτων, από την οποία επιλέγετε εσείς και το παιδί σας αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Φιλοξενούμε ένα πάρτυ κάθε φορά.

zoro ktima fragou